Geschiedenis


Aannemersbedrijf Spoelstra in opgericht in 1958 door G. Spoelstra. Destijds is het als eenmansbedrijf begonnen met alleen agr arisch werk. Toen nog met paard en wagen maar na enkele jaren werd er de eerste trekker aangeschaft,die later voorzien werd van een opbouwkraan.

In 1963 werd het eerste personeelslid aangenomen. In de loop der jaren kwamen de GWW- en bestratingswerkzaamheden erbij. Deze tak vormde ieder jaar een groter deel van het totaalpakket aan werkzaamheden die Fa. Spoelstra te bieden heeft. In 2000 heeft zoon Anton Spoelstra het bedrijf overgenomen. Die reeds enkele decennia in het bedrijf werkzaam was.

Anno 2007 bestaan de werkzaamheden van Fa. Spoelstra nog 20 procent uit agrarische werkzaamheden en 80 procent uit GWW- en Bestratingswerkzaamheden.

Fa. Spoelstra verhuurt materieel en neemt werkzaamheden aan van overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Daarnaast zijn wij gerechtigd om zelf op openbare aanbestedingen in te schrijven en uit te voeren.

Omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben werken wij met geschoold personeel die VCA gecertificeerd zijn en in het bezit van diploma”veilig werken langs de weg”.Bij ons is elk werk van groot tot klein aan het goede adres, met personeel dat van aanpakken houd,zonder 9 tot 5 mentaliteit klaren wij elke klus.

Tevens is Fa. Spoelstra een erkend leerbedrijf. Daarnaast worden onze machines elk jaar gekeurd en aangepast op de nieuwste technieken.