Tuinaanleg en onderhoud


Fa. Spoelstra is een perfecte partner op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Met kennis van bomen, heesters, planten, gazons, paden, sierbestrating en natuursteen hebben wij alle facetten in huis. Vanaf het maken van een ontwerp tot en met het onderhoud, is Uw tuin bij ons in goede handen.

Tuinaanleg
Met deskundig advies, gerenommeerde leveranciers en een goede aanleg is een prachtige tuin gegarandeerd. Door jarenlange ervaring met het aanleggen van tuinen specifiek op Ameland, kunnen we U een goed advies geven over de inrichting van Uw tuin. Ook bijvoorbeeld voor het vernieuwen van Uw gazon of het aanplanten van heesters en bomen kunt U bij ons terecht.

Ameland staat bekent om zijn mooie duinen, begroeid met helmgras. Wij leggen decennia lang al deze (kunst)duinen op Ameland aan. Het deskundig aanbrengen van het zand en het vakkundig planten van het helmgras kunnen wij voor U verzorgen. Binnen een korte tijd is de aangelegde duin al niet meer te onderscheiden uit de omgeving.

Tuinonderhoud
Aan een tuin moet natuurlijk regelmatig onderhoud gepleegd worden, U kunt bij ons terecht voor onder andere het wiedden, maaien, snoeien en schoonhouden van Uw tuin. Met een ruim assortiment aan gereedschappen, werktuigen en machines verzorgen onze vakmensen deze werkzaamheden.

Naast hele gehele onderhoud, verzorgen wij ook seizoensbeurten of tuinbeurten aan Uw tuin. Onze tuinservice is ideaal voor eigenaren van vakantiewoningen en/of verblijven.