Verharding en (Sier)Bestrating


Ongetwijfeld is het u op gevallen, het traditionele straatwerk op Ameland. De kans is groot dat dit is uitgevoerd door medewerkers van Fa. Spoelstra. Maar er zijn meer soorten verharding zo als betonstraatstenen, cobblesstones, (exclusieve)tegels, grind,schelpen en houtchips. Dit kan allemaal door ons geleverd en aangelegd worden.

Tuinbestrating.
Een goede tuinbestrating is voor het leven! Daarom kiest u voor kwaliteit en uitstraling voor een betaalbare prijs. Daarvoor bent u bij Fa. Spoelstra aan het goede adres. Door jarenlange ervaring kunnen wij allerlei soorten tuinen inrichten,aanleggen en onderhouden. Mocht u het aanleggen zelf willen doen dan kunnen een compleet assortiment aan tuinartikelen leveren. Wij hebben een zeer breed assortiment aan stenen,tegels,(palissade)banden,bloembakken en andere (exclusieve)ornamenten. U kunt een bestrating pas goed bekijken als u deze in het echt ziet. Daarom staan er op ons terrein diverse showborden met steen en tegel voorbeelden. Op een professionele manier geven wij uw advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuze voor in uw tuin.

Daarna kan de tuin worden aangelegd. U kun dit zelf doen maar natuurlijk ook laten doen door Fa. Spoelstra. Met de juiste materialen,machines en gemotiveerde medewerkers kunnen wij dit verzorgen. Binnen een korte tijd zal uw versteld staan van uw tuin.
Hiernaast kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin verzorgen. Vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat uw tuin en net zo uitblijft zien als met de aanleg.

Kom gerust een langs voor een kijkje in ons aanbod of kijk op www.buiterbeton.nl

Schelpen,grind en houtchips.
Mocht u een meer natuurlijk oplossing willen is een pad of oprit van houtchips,grind of schelpen een mooi alternatief. Wij leveren deze uit onze constante eigen voorraad. Door de vele ervaring,goede aanleg en het gebruik van kwalitatieve producten is een mooi resultaat gegarandeerd.

Projectbestrating.
Niet alleen voor tuin aanleg kunt u bij ons terecht maar ook voor de aanleg van grote projecten. Aanleg van bedrijfsterreinen,hotelterreinen,parkeerplaatsen en schoolpleinen is ook een van de specialismen van Fa. Spoelstra. Het begint met een goed plan van aanpak om zo een goed kwalitatief en betaalbaar eind resultaat te krijgen.

Naast de aanleg van bestrating leggen wij ook riolering,uw hemelwaterafvoer en andere leidingen. Door dit in combinatie met de aanleg van de bestrating te doen kan er kosten en tijd besparend gewerkt worden.

Voor het leggen van grote oppervlakten zijn wij in het bezit van een machinale stenenklem. Deze hangt aan een hydraulische kraan en hiermee kan in keer 1 m2 bestrating legt worden, dit natuurlijk tegen een betaalbare prijs.

Dus voor het totaalpakket bent bij Fa. Spoelstra bent aan het goede adres.